Werkgevers

Betrouwbaar en gedreven personeel is wat een onderneming nodig heeft. In dat geval bent u bij ons aan het goede adres. Ons gedreven en gemotiveerde personeel doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We kunnen u van dienst zijn met zowel vaste als tijdelijke uitzendkrachten.

Wij selecteren de juiste werknemers, waarvan wij weten dat die geschikt zijn voor uw bedrijf. We komen graag bij u op bezoek om de zaken door te nemen. U kunt er op rekenen dat wij gedurende de periode waarin de werknemer actief is in uw bedrijf, contact met u houden. Wij begeleiden de uitzendkracht optimaal, zodat we op deze manier zo goed mogelijk op de wijzigende omstandigheden in uw bedrijf kunnen inspelen en daardoor zoveel mogelijk voor u kunnen betekenen.

Een optimale samenwerking met onze klanten is voor ons van groot belang om op lange termijn een dynamische en betrouwbare relatie op te bouwen. We vinden het belangrijk om tijdens een samenwerkingsrelatie goed contact te houden met alle partijen. We zullen daarom als uitzendorganisatie altijd als aanspreekpunt klaar staan.

Detachering

Payroll

Uitzenden

Werving en selectie