Historie

Euro Business is de handelsnaam voor Euro Business Holland B.V. en Euro Business B.V. te Barneveld. Door het structurele te kort aan personeel, met name in de industrie, zijn wij in 1997 van start gegaan met onze activiteiten;“Het uitzenden en detacheren van arbeidskrachten uit Oost-Europese landen”.

Wij kunnen zeggen dat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben met de materie uitzendwerk en haar administratieve drukte er omheen. Sinds de laatste jaren kunt u ook bij ons terecht voor het fenomeen “Pay-roll” van uw eigen personeel.

Certificering

Euro Business is NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd en tevens aangesloten bij de branchevereniging NBBU. Als leerbedrijf zijn wij aangesloten bij de ECABO.

Dit zijn de garanties waar wij als team van Euro Business achter staan, zodat wij u in zekere mate de zekerheid kunnen bieden dat u met een betrouwbare partner samenwerkt.

In het kader van de huisvesting voor onze buitenlandse medewerkers zijn wij gecertificeerd voor het keurmerk SNF. Deze wettelijke regeling dwingt ons te garanderen dat onze huisvestingsfaciliteiten worden geïnspecteerd op veiligheid en bewoonbaarheid.

All-in tarieven

Wij hanteren all-in tarieven exclusief B.T.W., die vooraf met u worden afgesproken. Dit houdt in dat wij zorgen voor huisvesting en vervoer voor de arbeidskrachten, die bij u werkzaam zullen zijn. Ook zorgen wij voor begeleiding van medische zorg en de zorgverzekering wordt via ons centraal geregeld.

Uw personeelsadministratie wordt door ons volledig uit handen genomen, zodat u zich kunt focussen op uw core-business.

KvK-gegevens

Euro Business Zuid-Oost B.V. – KvK 08073762

Euro Business Holland B.V. – KvK 08074954